Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Zone de schi în Austria, Saalbach și Kitzbuhel

Cum ziua de 1 octombrie a fost cam urâtă pentru plimbare pe jos, am luat mașina și am plecat hai-hui să vedem frumusețile de prin împrejurimile pensiunii noastre. De specificat că am stat la o pensiune aproape de Mittersille.

Am trecut prin Saalfenden, Saalbabach, St Johann im Pongau, Kitzbuhel. Kitzbuhel este recunoscut pentru renumitele terenuri de golf dar și pentru competiţia de schi de pe Hahnenkamm la care cei mai buni schiori de pe plan mondial se întrec pe pârtia Streif, cea mai dificilă coborâre din lume. O zonă superbă, foarte multe pensiuni, pârtii de schi, verdeață cât cuprinde pe care pasc în voie vacile, oile și caprele.

Saalbach Hinterglemm face parte din „circul de schi“ Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn și este cea mai mare stațiune de schi din Austria, cu 270 km pârtii și 70 de lifturi moderne pentru turiști. Pârtiile din Saalbach Hinterglemm sunt ideale pentru ski-in/ ski-out (n.r. – concept care permite deplasarea doar cu clăpari, fără a mai fi nevoie să fie schimbată încălțămintea). De asemenea, stațiunea are parcuri de distracții și peste 50 de cabane montane în care se pot cumpăra și degusta specialități locale.

Leogang, stațiune montană de schi dar și stațiune de mountain bike

Totul într-o ordine desăvârșită. Am făcut doar câteva opriri pentru poze care sunt puțin în ceață și printre picături de ploaie, după cum se poate observa.

1 noiembrie 2018 - Posted by | Austria | , ,

2 comentarii »

  1. Cred ca nu gresesc daca spun ca, vrei sa mai repetam miscarea si pe soare!

    Comentariu de serbionel | 1 noiembrie 2018 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: