Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Campionatul Mondial de Ciclism UCI 2018

În perioada 22-30 septembrie 2018 a avut loc la Innsbruck-Tirol (Austria) Campionatul Mondial de Ciclism UCI. În opt zile de concurs cei mai buni cicliști din lume au concurat pe rute diferite (începând din regiunea Ötztal, Hall-Wattens, Rattenberg în Alpbachtal Seenland și Kufstein) toate terminându-se în capitala Tirolului, Innsbruck.

Coborâri spectaculoase și urcări provocatoare pe crestele munților din Tirol au făcut din Campionatul Mondial de Ciclism 2018 UCI un fascinant eveniment de talie mondială. Mai mult de 1.000 de sportivi au participat la probe individuale și de echipă, precum și la curse pe parcursul a opt zile de competiție.
Noi am ajuns din întâmplare la finișul cursei având planificată o plimbare în Innsbruck duminică 30 septembrie 2018. Prea multe fotografii din timpul cursei nu am, viteza cicliștilor, poliției și salvărilor a făcut imposibilă prinderea unor cadre demne de postat. În schimb am prins câteva instantanee din public.

Păpușa HELMI este prezentă pe televiziunea austriacă de mai bine de 35 de ani și a învățat generații de copii cum să se distreze și să rămână în siguranță pe drum. A apărut în aproximativ 1500 de episoade ale serialului său de televiziune, dar de mulți ani este și ambasador al Kuratorium für Verkehrssicherheit, o asociație care colectează fonduri și face campanii pentru siguranța rutieră în Austria. HELMI a fost mascota perfectă pentru Campionatele Mondiale de Ciclism 2018 UCI.

Mai totul este pavoazat cu însemnele concursului

Și alte imagini haioase

Olandezii colorați în portocaliu aveau și fanfară….

Fiecare cu drapelul lui

Multe baloane și stegulețe

Organizare excelentă

De remarcat că tot centrul orașului era blocat, foarte mulți spectatori de-a lungul parcursului din aproape toate țările participante. A fost un adevărat spectacol.

Publicitate

5 noiembrie 2018 - Posted by | Innsbruck | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: