Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Povestea unui vis

Dacă tot este sezonul cadourilor, reducerilor și poveștilor la gura sobei, m-am gândit să vă spun și eu o poveste. Nu este cu Feți Frumoși și Ilene Cosânziene, este ceva mai din lumea reală. Imediat după 89 m-am decis să-mi schimb mobila de bucătărie. Nu pentru că nu mai era funcțională sau învechită, ba dimpotrivă aș spune, dar doream ceva mai colorat mai modern.

Ei bine până m-am decis eu prețurile au explodat și am ajuns la concluzia că nu merită să dau ceva trainic dar alb pentru ceva mai puțin trainic dar colorat. Apăruseră producătorii de mobilă ca ciupercile după ploaie și nu aveam încredere în capacitatea lor de a face ceva de calitate. Așa sunt eu mai sceptică. Și uite că am rămas până în ziua de astăzi cu visul și vechea mobilă, am mai schimbat pe ici pe colo câte un accesoriu și o feronerie să-i dau „față” modernă. Dar gata cu istoria să trec la actualitate. Am răsfoit câteva situri de profil și m-am oprit la unul care chiar mi-a plăcut prin prezentare dar mai ales prin produsele expuse. Situl se numește www.FAVI.ro Aici găsești piese de mobilier modern dar și clasic, poți alege elemente să-ți faci un loc drag sufletului. Și dacă tot mi-aș fi dorit o bucătărie colorată uite că am găsit una pe placul meu. Cu o masă și un colțar modern, cu câteva piese suplimentare, cu o lustră sau plafonieră frumoasă dar și cu câteva decorațiuni poate să devina locul perfect și preferat din locuință. Linia aceasta modernă este și pe roșu și după cum se vede are multe corpuri funcționale care pot adăposti vesela necesară unei familii. În plus fiind pe colț este practică și ocupă spațiul nefolosit.

Și după o zi activă ce merge mai bine dacă nu câteva ore de relaxare pe o canapea comodă dar și frumoasă.

Stai liniștit la televizor timp în care croșetezi un set călduros pentru nepoțelul tău. Gata cu visele dar aș vrea să-l văd pe Moș Crăciun cum îndeasă mobila preferată în sacul lui cel roșu 🙂 Glumesc, las alegerea celor tineri care-și întemeiază acum o familie și au nevoie de ceva practic, modern, funcțional și de calitate.  

Fotografiile sunt de pe saitul menționat mai sus.

11 decembrie 2018 - Posted by | Sfaturi utile | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: