Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Sala de sport din Sântămăria Orlea

20190810_135255.jpg

Pentru că soțul meu este pasionat de tenis de masă sâmbăta trecută m-a dus la un concurs de amatori la Sântămăria Orlea.

Sântămăria Orlea este o comună de 3100 de locuitori din județul Hunedoara, lângă orașul Hațeg. Aici s-a construit de curând o sală de sport multifuncțională după ce în urmă cu ceva ani s-a dat în folosință un complex sportiv care cuprinde un teren de fotbal, o tribuna acoperita cu 1.000 de locuri (sub care sunt amenajate grupuri sanitare, vestiare, sala de antrenamente și spatii de depozitare), un teren de handbal, un teren de volei pe plaja, precum și o parcare. Complexul este utilizat pentru competiții sportive, inclusiv meciuri ale echipei de fotbal locale, de către asociațiile sportive din zonă dar și în cadrul competițiilor școlare (și nu numai), de către copiii din comună.

20190810_121656.jpg

Sala de sport este modernă, poate organiza competiții intercomunale sau interjudețene de volei, handbal, baschet, se poate juca și tenis de masă, futsal. Sala va putea fi închiriată de persoane fizice și de firme. Orele de sport ale școlii și ale grădiniței din comună se vor desfășura aici, bineînțeles gratuit. Se dorește atragerea tinerilor din zonă să facă mișcare, mișcarea înseamnă sănătate.

Sala va putea fi folosită de întreaga comunitate a Țării Hațegului, de locuitorii comunelor din apropiere de Săntămăria Orlea și ai orașelor din zonă.

Sala este dotată cu centrală termică pentru încălzire, sistem de climatizare, sală de monitorizare video, 4 vestiare cu dușuri, 180 de locuri pe scaune, sistem de avertizare ISU.

Stadionul din Sântămăria Orlea se dispută unul dintre cele mai mari turnee de copii și juniori din România, „Țara Hațegului Junior’s Cup”, la care participă peste 1500 de copii de la 50 de cluburi sau academii de fotbal din România. Probabil urmează să vizităm si acest spațiu 🙂

9 septembrie 2019 - Posted by | Judetul Hunedoara | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: