Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Aici găsiți dezinfectanți de calitate

Magazinul online, deCurățenie.ro pe care l-am descoperit acum câteva luni are săptămâna aceasta reduceri la produsele pentru dezinfectat.

Produsele sunt fabricate în Germania, sunt avizate de Ministerul Sănătății, au calitate superioară și, cel mai important, chiar fac ceea ce spun: dezinfectează și protejează împotriva virusurilor, bacteriilor și ciupercilor.

În perioada 26 Octombrie – 31 Octombrie, beneficiați de o reducere de 15% la achiziția oricărui produs din categoria “DEZINFECTANT”.

Lista produselor dezinfectante, se găsește aici. Eu nu le-am încercat chiar pe toate dar din cele încercate mi-a fost și-mi este util dezinfectantul de la SOS cu pulverizator, Spray dezinfectant pentru mâini și suprafețe este mic, de 100 ml, se poate purta în geantă sau buzunar, numai bun ne fie la îndemână în orice împrejurare. Dacă considerați că este prea mare, deși noi fetele avem geantă încăpătoare, optați pentru unul mai micuț de 55 ml sau un Șervețel dezinfectant la fel de util în orice împrejurare. Alegeți ce vă satisface, aveți de unde 🙂

28 octombrie 2020 - Posted by | Sfaturi utile | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: