Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Mărturii croșetate pentru botez

Într-o zi fina mea Natașa mă contactează și mă întreabă dacă-i fac câteva mărturii pentru botezul nepoțelului. Stau eu și mă gândesc puțin, chiar puțin, și răspund imediat, DA. Nu știam în ce mă bag…. În cele din urmă alegem 3 modele din care să fac câte 8 din fiecare.

Primul este un ursuleț maro. Modelul era o fetiță, eu m-am gândit să-l fac băiețel. Și uite așa am făcut 8 ursuleți cu pantalonași de diferite culori. Speram ca și restul modelelor să meargă tot așa de bine. Al doilea model este un pitic. Aici lucrurile nu stau chiar simplu, căciulița este mare și niciodată la fel. În cele din urmă le-am dat de capăt și lor. Al treilea model era omul de zăpadă Olaf. Aici am dato-n bară. Am făcut capul și mi-am dat seamă că este prea mare. Schimb macazul! Găsesc un ursuleț simpatic, ursulețul Pooh. Și ca să nu fie toți la fel am făcut 3 originali și 3 albi îmbrăcați diferit.

Problema mare a fost și cu agățătorile pentru breloc. Unde am găsit online era mai mult transportul decât marfa, plus că livrarea era condiționată de o anumita valoare a comenzii. În final am cumpărat dintr-un magazin din București. Între timp am fost și plecată la copii, lucrul a suferit o încetinire, dar când promit ceva nu pot să dau înapoi.

Totul este bine când se termină cu bine. Au fost foarte migălos de făcut, fiind așa de mici, dar satisfacția finală a fost maximă. Mie mi-au plăcut foarte mult, sper să fi fost o surpriză plăcută pentru invitați. Spuneți voi dacă nu sunt drăgălași și nu v-ar plăcea unul de pus la chei?

Publicitate

21 octombrie 2021 - Posted by | Handmade 2021 | , , , ,

2 comentarii »

  1. Sincere felicitări! Multă migală, răbdare. imaginație, etc. , dar a ieșit ceva SUPER FRUMOS!

    Comentariu de uzonovici matilda | 21 octombrie 2021 | Răspunde

    • @uzonovici matilda-mulțumesc. Da, multă migală dar satisfacția este maximă când copiii le primesc cu drag. În plus lucrul manual ține și mintea trează 🙂

      Comentariu de ghiocel07 | 22 octombrie 2021 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: