Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Complexul recreativ Berryland

Sâmbătă am trecut în fugă pe la Berryland (Continental Berries) și am constatat că acolo nu se face rabat la calitate și dacă s-a promis că se inaugurează în 30 aprilie păi așa este. De la începerea lucrărilor am tot fost prin zonă, am văzut etapele construirii acestui loc de relaxare și cultură dar nu mi-am închipuit cum va arăta la final. Ne-a fost prezentat conceptul la timpul respectiv dar una este să asculți, să-ți imaginezi și alta să vezi.

Acum este gata în proporție de 99% ceea ce denotă că dacă vrei poți. Oameni de nota 10 au făcut ceva ce nu cred că mai există în țară. Când vom merge la cules căpșuni intrăm și la Berryland să savurăm o cafea, să bem un suc sau pur și simplu să ne odihnim. Am făcut câteva fotografii în stadiu acesta cu promisiunea să revenim în luna mai.

Și acum câteva imagini sugestive, deși timpul nu a fost prea prielnic dar compania deosebită.

Iazul care va găzdui 2 lebede superbe și locul de joacă pentru copii. Vesel, exact pe gustul piticilor.

Foișoare și sală pentru jocuri

Sauna și ciubăr cu apă caldă

Toalete moderne amenajate în cadru rustic, am remarcat inclusiv un loc pentru mama și copilul.

M-a impresionat o idee normală dar la care puțini întreprinzători se gândesc, amenajarea unei căi de acces și toaleta pentru persoanele cu handicap. Toată admirația și pentru acest lucru.

Barul și scena (acum era acoperită fiind proaspăt vopsită)

Camera artiștilor și parte din scena cu decor original 3D, pregătită pentru interviurile pe care le va lua Dan Negru celor 12 vedete.

La finalul vizitei ne-am așezat confortabil în locul artiștilor și am aflat lucruri interesante, adică planuri de viitor pentru acest loc de cultură și relaxare.

Proiectul „Albinuțele Berryland” unde copii și adulți vor avea ocazia să vadă la lucru harnicele albinuțe dar și procesul de obținere al mierii.

„Ferma Berryland” va fi altă surpriză dedicată copiilor, vor face cunoștință cu viata la țară, va fi un loc special amenajat pentru găini, rațe și iepurași, unde copiii vor putea hrăni animăluțele.

Se va amenaja o zona de echitație dar și un loc de relaxare unde savurezi o cafea și citești o carte.

Vor fi aduse și amenajate 24 de căruțe rustice dar și elegante, fiecare va reprezenta un județ al țării inclusiv Municipiul București.

Probabil veți spune că sunt multe proiecte. Da sunt multe dar cu siguranță se vor realiza în timp, nu am nici o îndoială.

Complexul Recreativ Berryland își deschide porțile în 30 aprilie cu un spectacol grandios la care și-au anunțat prezența artiști de muzică ușoară și populară. Am aflat că locurile se rezervă la telefon. Le doresc timp frumos, succes la inaugurare și tot ceea ce și-au propus să se realizeze.

12 aprilie 2022 - Posted by | Turism | , , ,

2 comentarii »

  1. Foarte interesant proiect, am fost pe acolo la sfârșitul toamnei, în plin șantier, ca să zic așa. O să merg în vizită, cu siguranță!

    Comentariu de Gigi Țepuș | 13 aprilie 2022 | Răspunde

  2. […] ajungem, datorită împrejurărilor am fost în zonă și nu puteam rata această zi specială. Am fost acum 3 săptămâni acolo, mai erau multe de făcut și nu-mi imaginam că totul se va termina la […]

    Pingback de Zi festivă la Berryland « Ghiocel07 | 3 mai 2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: