Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Zi festivă la Berryland

Așa cum fusese anunțat, în 30 aprilie 2022 a avut loc deschiderea oficială a Complexul Recreativ Berryland din comuna Bretea Română. Deși nu aveam în program să ajungem, datorită împrejurărilor am fost în zonă și nu puteam rata această zi specială. Am fost acum 3 săptămâni acolo, mai erau multe de făcut și nu-mi imaginam că totul se va termina la timp.

Aici amintesc doar de aleea, parcarea și foișorul pentru persoanele cu handicap, numerotarea foișoarelor, plantarea florilor, umplerea bazinelor, aducerea lebedelor, montarea măsuțelor din jurul lacului, dotarea sălii de jocuri.

Evenimentul a fost foarte bine organizat de la parcare, pază, oameni de ordine și curățenie. Nici cățeii nu au fost uitați. Bufetul bine aprovizionat, fiecare putea să comande ceea ce dorea de mâncare sau băutură. Intrarea a fost liberă doar consumația s-a plătit.

Ce să spun despre programul artistic, s-a respectat ceea ce a fost comunicat pe pagina de fb. Noi nu am stat destul de puțin dar am prins concertul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș. Deveanca noastră cu voce minunată a cântat pentru toți participanții indiferent de zona geografică, un purpuriu pe care câteva doamne minunate au dansat cu mare foc.

Dar și miniconcertul saxofonistei Mioara Puia a fost bine primit, melodiile fiind cunoscute și dansante, chiar dacă stăteai pe scaun. Locurile din foișor și măsuțele din jurul lacului erau rezervate dar dacă tot ai ajuns acolo ai fost bine primit și puteai să te plimbi prin zonă, să stai pe un balansoar sau chiar pe o bancă din foișor, nu te atenționa nimeni.

Gazdele s-au purtat exemplar, au trecut de la un foișor la altul și au stat de vorbă cu musafirii. Nu știu cum a fost restul concertului și nici jocul de artificii, cu siguranță lumea s-a distrat, s-a simțit bine. Așa cum am mai spus locul este minunat pentru iubitorii de distracție și relaxare în aer liber.

Eu le doresc investitorilor încă o dată succes, cât mai mulți vizitatori atât la distracție cât și la cules de căpșuni, când le vine rândul.

Mai multe fotografii pe FB

PS. Cu tristețe am aflat că au fost făcute pagube atât în ziua de inaugurare cât și de 1 Mai, fapt ce a dus la decizia de a pune taxă de intrare. Păcat că nu se apreciază și respectă munca celor care fac ceva pentru ca noi să ne simțim bine.

3 mai 2022 - Posted by | Continental berries | , , ,

Un comentariu »

  1. La o săptâmănă după deschidere am vizitat și noi acest loc frumos pentru plimbare și relaxare. Aprecieri pozitive investitorilor! Articolele pe care le-ați scris despre acest agrement în perioada de execuție, ne-au trezit curiozitatea pentru a o vizita . Vă mulțumesc pentru postare!

    Comentariu de uzonovici matilda | 12 mai 2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: