Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Casa Maya din Sărciori, Alba

Pentru că am dorit să stăm două zile la Festivalul Cetăților Dacice am căutat pe Booking o cazare decentă aproape de locul de desfășurare. Ne-am cazat la Casa Maya din Sărciori (la 12 km de Sebeș și 22 km de Alba-Iulia, pe traseul șoselei montane Transalpina), o locație frumoasă, liniștită, care ne-a oferit toate condițiile pentru un sejur plăcut. Proprietarii sunt oameni drăguți, amabili, și culmea dna este din Lupeni…..

Plecată de foarte mulți ani din Valea Jiului inițial cu părinții în Geoagiu Băi după care prin căsătorie ajunge la Săsciori. Aici soțul împreună cu familia dețineau mult teren, animale, grajduri. Tinerii căsătoriți și-au construit o casă iar după ce Transalpina a început să fie din ce în ce mai căutată de turiști s-au gândit că ar fi o oportunitate de a construi și câteva spații de cazare.

Astfel ca acum sunt 3 case meri și 2 căsuțe de închiriat pe un teren bine întreținut, cu loc de joacă pentru copii, balansor și loc de luat masa.

Nouă ne-a plăcut tare mult, dorim gazdelor succes și cât mai mulți turiști să le calce pragul. Și ca dovadă a condițiilor și satisfacerii turiștilor, Casa Maya este foarte bine cotată pe Booking.

Publicitate

4 iulie 2022 - Posted by | Cazare | , , , ,

2 comentarii »

  1. […] 26 iunie, după ce am plătit cazarea la Săsciori, gazda ne-a indicat un drum aspectuos spre Sibiu, pe „cărări” de munte. […]

    Pingback de Sebeș-Sibiu prin Jina, un drum nou pentru noi « Ghiocel07 | 6 iulie 2022 | Răspunde

  2. Informatie foarte interesantă.Poate ne va folosi în viitor. Vă mulțumesc!

    Comentariu de uzonovici matilda | 7 iulie 2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: