Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Batjocura pe domeniului public

De ceva vreme observ ca se ridica ca ciupercile dupa ploaie niste constructii ciudate printre blocuri, la parterul blocurilor, pe marginea soselei. E ceva grotesc, mizerabil si ma intreb cu acordul cui se fac aceste constructii care strica arhitectura si asa destul de sifonata.

Dupa ce ca nu s-a mai construit nimic serios in 20 de ani, dupa ce ca blocurile arata sub orice critica in culorile sterse de intemperii, dupa ce s-au inchis balcoane fiecare cum a putut, acum apar aceste constructii care strica si ce mai era bun: spatiul verde dintre blocuri. Si asta chiar pe bulevardul principal al orasului.

Nu mai exista serviciul de sistematizare in cadrul primariei, nu se merge pe teren sa se vada ce se intampla in oras? Edilii astia chiar au orbul gainii sau totul se face pe baza de pile si ciubucareala. Nici un om cu minte la cap nu ar da aviz pentru asa ceva. Si inca ceva pe soseaua care face iesirea din oras, adica pe domeniul public unii si-au facut parcare, din patru benzi au ramas doua, celelalte sunt in stapanirea unor investitori care  daca au bani considera ca li-i se cuvine si soseaua.

Publicitate

7 decembrie 2009 - Posted by | Campanie electorala, Chiciuri, DN 66

3 comentarii »

  1. dezastru, ghiocel,cu acordul cumparat, bineinteles al autoritatilor…nu unitate arhitecturala la noile constructii, absolut jegos totul…

    Comentariu de alison | 7 decembrie 2009 | Răspunde

  2. si cate sunt asa in toata tara…bani sa iasa…in rest frumusete, athitectura, vegetatie nimic. Nu mai intreaba nimeni locatarii, vecinii.

    Comentariu de ghiocel07 | 7 decembrie 2009 | Răspunde

  3. Cu acordul primariilor si pentru pretul corect bineinteles.

    Comentariu de SAF | 8 decembrie 2009 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: