Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Baile „Hagymatikum” din Mako

Orasul Mako este la cativa km de granita cu Romania, un oras curat, civilizat si care se infrumuseteaza an de an. In toamna lui 2011 am vazut aici o constructie in lucru, ceva fastuos, cu un acoperis futurist care ne-a atras atentia.

Anul acesta trecand prin zona vedem ca totul este gata si aflu la fata locului ca este un Spa de 5 stele inaugurat in ianuarie 1012. La Baile Hagymatikum, turistii pot face tratamente medicale in baile termale sau doar o simpla balaceala intr-un bazin urias, in bazine wellness si de relaxare.

Sunt spatii pentru aromaterapie, exercitii medicale sau camere speciale unde se pot face masaje. Iar cum este de asteptat, parintii se trateaza sau relaxeaza iar copiii se distreaza intr-un colt numai al lor.

Daca pe afara arhitectura este spectaculoasa si interiorul este pe masura, la receptie observ un mare tabel cu proceduri de tratament si preturi in limba maghiara si romana, ceea ce denota ca romanii sunt prezenti in numar mare aici.

Tariful pentru o zi in noul spa, este de 45 de lei. Uite asa autoritatile maghiare arata ca stiu sa foloseasca eficient banii europeni.

Tot plimbandu-ma pe acolo, am observat destul de multa lume intrand, inclusiv oameni in varsta sau cu handicap. Toata stima si admiratia mea pentru felul in care sunt respectati acesti oameni cu nevoi speciale.

6 noiembrie 2012 - Posted by | Ungaria | , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: