Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Magura Wave Fest

În ultimul timp se desfășoară din ce în ce mai multe evenimente culturale în Județul Hunedoara. Unele sunt bine promovate, de altele aflăm după ce au avut loc. Uite, de data aceasta am aflat la timp de un festival de anvergură, Magura Wave Fest, un proiect creat din dorința de a promova muzica de calitate și libertatea pe care o oferă natura.

Festivalul va avea loc între 26-28 august la Magura Uroiului Simeria. Pe parcursul celor 3 zile vor concerta formațiile Cargo, Vita de Vie, Trooper, Dirty Shirt, Implant pentru refuz, Luna amară și multe altele. Dar, în afară de concerte aici vor avea loc o serie de alte activități, precum concursuri cu diferite tematici, competiție Mountain Bike, demonstrații de zbor cu parapanta, zbor în tandem cu instructori, tir cu arcul, paintball, etc.

Despre acces, foto-video, mâncare și băutură precum și condiții de participare puteți citi aici. Alte informații, modul de pregătire al evenimentului precum și fotografii sunt postate pe pagina de FB. Pentru cei care participați la festival, vă doresc distracție frumoasă cu amintiri pe măsură, timp favorabil și să reveniți cu plăcere oricând în Județul Hunedoara, un județ cu multe obiective turistice și evenimente culturale.

24 august 2016 - Posted by | Hunedoara | , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: