Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Vizită în HD 2016-VIP Motel-Restaurant

La plecarea de la Fermele ADO Peșteana am poposit în Hațeg la o plăcintă. Și nu a fost numai o plăcintă, a fost un adevărat festin cu produse preparate de proprietarii locației. Motelul nu este inaugurat încă, așa că noi i-am făcut festinul.

O locație foarte frumoasă, mare, elegantă.

Mi-aș dori să fie tot timpul plină cu oaspeți mai ales ca este bine amplasată, turiștii care vizitează Mănăstirea Prislop, ruinele de la Sarmisegetuza sau trec spre Mănăstirea Lainici pot face aici un popas. Sala de mese cu o capacitate de 150 de locuri se pretează foarte bine pentru nunți, botezuri, festivități de tot felul.

În plus la etaj sunt amenajate câteva camere, numai bune pentru odihna drumeților.

După câteva platouri cu renumitele brânzeturi de la Ferma ADO și mezeluri deosebite am servit plăcintă sărată, clătite și plăcinte cu brânză dulce, acestea fiind pe placul meu.

Un fel de langoșe mai elegante…..

O ultimă fotografie de grup și ne despărțim de gazde dar și de echipa. #FabricatinHD #VizitainHD – cu Steluta Ghiocela, Lora Petrescu, Denisa Bârgău, Rudean Alexandra, Bobora Calin, Mihai Brânda, Daniel Mitre, Raul Nicolae Malea, Maria Magdalena,Saszet Brigitta Andrea, Cantea Flore Ana Maria,Serb Ionel, Grigoras Cosmin Andrei şi Adriana Lazar

Mulțumesc organizatorilor, sponsorilor dar și participanților la eveniment. Totul a fost la superlativ. Să ne revedem sănătoși.

Fabricat în Hunedoara – Vizită în HD este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău, Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu sponsorii și partenerii de anul acesta: Sponsori principali: Carpatcement / Heidelbergcement Romania; Fermele ADO Țara Hațegului ParteneriPizzeria Napoli, Sara Cafe

Publicitate

23 mai 2016 - Posted by | Vizita in HD 2016 | , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: