Ghiocel07

Niciodata nu e prea tarziu !

Astăzi despre Berryland

Am promis că revin cu o nouă postare despre ceea ce am văzut la Bretea Română. Înainte de a intra pe plantație am mers la primul loc vizitat acum 2 ani. Acolo ce să vezi, pe lângă cățeii lup care acum sunt mari și frumoși, se vede plantația de zmeur și mur, Centrul de ambalare și de prin ajutor iar pe un teren care atunci era viran se construiește Berryland-ul.

Poate vă întrebați ce va fi Berryland. Va fi un loc unde părinții și copiii se vor putea relaxa. Și pentru aceasta se pregătesc deja foișoarele pentru grătare și ceaune.

Și în timp ce părinții vor pregăti masa copii se vor putea da în leagăn sau vor admira lebedele și peștii colorați din lac.

În plus, din relatarea dlui Nicolas, acolo va fi amenajat un cinematograf pentru serile de vară și un teatru de păpuși pentru distracția celor mici.

Pentru cei mari dar și pentru cei mici vor fi montate mese de biliard, tenis de masa, mese de fotbal, poligon de tragere cu arcul și arbaleta, dar și un teren de volei și badminton.

În serile senine cerul va putea fi admirat cu ajutorul a trei telescoape, iar în weekend se vor putea asculta concerte de blues, jazz și muzica de pian. Și dacă am mâncat, am admirat cerul înstelat și am ascultat concertul, atunci este nevoie și de odihnă, care va fi posibilă în câteva căsuțe construite tot aici, în viitorul apropiat.

Știu, sunt proiecte mari, probabil de necrezut pentru mulți dintre noi dar așa cum s-a reușit în 2 ani să culegem cele mai bune căpșuni așa sunt convinsă că totul nu este doar o poveste. Câteva din aceste obiective vor fi funcționale de la sfârșitul lui iulie. Mai sus sunt doar câteva imagini cu ceea ce se dorește a fi Berryland, un proiect foarte ambițios pentru cei de la Continental Berries. Le doresc spor la treabă și mult succes!

11 iunie 2021 - Posted by | Turism | , , , ,

2 comentarii »

  1. […] am scris despre începuturile unei afaceri cu fructe de pădure, după de am văzut începuturile parcului de distracții, după ce am cules căpșuni pe plantație acum vă invit să vedeți acest interviu cu Ana Maria […]

    Pingback de De la Continental Berries la Berryland « Ghiocel07 | 19 octombrie 2021 | Răspunde

  2. […] în 30 aprilie păi așa este. De la începerea lucrărilor am tot fost prin zonă, am văzut etapele construirii acestui loc de relaxare și cultură dar nu mi-am închipuit cum va arăta la final. […]

    Pingback de Complexul recreativ Berryland « Ghiocel07 | 12 aprilie 2022 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: